Herning Hingstekåring 2015.

Posted on Posted in Nyheder, Stævner

Herning- drømmenes forum..

Også i 2015 fik jeg æren af at besøge Herning Messecenter under Hingstekåringen.

I år lød invitationen på GP og GP Kür og en sådan oplevelse tager man selvfølgelig imod med kyshånd! Og SIKKE en oplevelse!

Optakten, de tidlige morgener hvor uret ringer 3.55, og man rider rundt i de store tomme haller alt imens DK sover.. Alt imens løsner og arbejder man med sin hest i de rolige omgivelser, der senere skal blive propfyldt med forventende tilskuere, bragende musik og rungende klapsalver! Jeg elsker det hele!

Oplevelsen er magisk, fra ende til anden..og jeg vil GLÆDE mig til, hvert eneste år, at jagte muligheden for at berige mit liv med endnu et “Herning” minde.

I år var desværre lidt præget af , at Copperfield, Lørdag middag, fik et voldsomt udbrud af nældefeber.. Men han var en kammerat- trods minimum af energi og et forum der sidste år skræmte ham fra vid og sans formåede vi i år at præstere tilfredsstillende.

Omend programmerne var præget af forsigtighed og fokus på en afslappet hest, så forløb de forholdsvis uden de store fejl og med STOR lydighed fra Cops formåede vi at score :

67,9% i Grand Prix og 68,7% i vores Grand Prix Kür Debut! ( se video fra GP under “film galleri” på denne side)

Og jeg er jublende lykkelig for disse resultater.

Copperfield har nu (be)vist at han kan håndtere de internationale show-foras og ligeledes har jeg fået en kæmpe erfaring foræret som har styrket mig imod at nå mine fremtidige mål!

Og apropos fremtidige mål…

2015 har pludselig udviklet sig til at blive et lidt mere spændende år end hidtil antaget.. Cops og jeg har fået ny træner i Maik Kohlschmidt og efter kun kort samarbejde fornemmer jeg, at dette samarbejde kan bære meget mere udvikling med sig end jeg nogensinde har turde drømme om.

Jeg satser stadig ALT på at nå Talentsamlingerne med Rudolf og dermed på sigt at opfylde drømmen om at blive optaget på B-Landsholdet.

Nordisk Mesterskab er mit absolut største ønske for i år, men oddsene er benhårde, eftersom det afholdes i DK i år og ekvipagerne på Grand Prix niveau nærmest er eksploderet over de sidste år.. Så bliver 2015 ikke vores år til NM- så gør 2016!

Næste fokus: Danmarksmesterskaberne 2015!