KURSERKURSER & UNDERVISNING

Jeg tilbyder dig fast undervisning og koncentrerede Dressur-kurser i hele DK og dele af  NO.

Min undervisning er bygget op omkring min mangeårige erfaring i uddannelsen fra hobbyrytter til International Grand Prix rytter samt min uddannelse som Neuro Lingvistisk Coach.

( I visse ekstra ambitiøse tilfælde kan min funktion som Personlig Træner ligeledes drages ind i et koncentreret og omfattende forløb med fokus på maksimal fysisk præstation.)

 

I min dressurundervisning vægtes det mentale grundlag for optimal indlæring højt – både for hest og rytters vedkommende og jeg efterstræber derfor altid at skabe de rette vilkår.

 

Jeg har ligeledes mulighed for at tilbyde en omfattende vifte af kompetencer til den ambitiøse konkurrencerytter. I samlet øjemed kan jeg med stor fordel varetage et kort- eller langvarigt sparringssamarbejde med en evt. nuværende træner med henblik på en optimeret fusioneret dressuruddannelse af både hest og rytter.

 

Dette vil blive med ekstra skarp fokus på den sunde fysiske opstilling og mentale indstilling igennem et forløb indbefattende både :

 

  • Dressurundervisning med øget fokus på en sund og ikke tvungen opstilling og derigennem forfinede og optimerede hjælpere
  • Skrædderssyet Personlig træning / løbende tilpasset træningsprogram – for optimal rytterskikkelse og mindre hæmmende funktion på hesten
  • Coaching i forbindelse med stævner og øgede præstationskrav

 

Den gode præstation på hesteryg er et samspil imellem rigtig mange forskellige elementer. Mentalitet og fysik er to store ekstremt tungtvejende aspekter – som ofte neglicheres.

Mit mål er at få alle enderne til at mødes og herigennem opnå større chance for at få ridningen til at gå op i en højre enhed, så det bliver en forfinet fornøjelse for hele equipagen.

Min motivation er drevet af at se netop din succes !